top of page

Проект "Студио ДНК"


Ния и Кай, Н-то и К-то в нашето ДНК

 

С Цвети сме приятелки, майки и любители на красивото визуално изкуство. Запознахме се случайно, а се сприятелихме покрай Ния и Кай (синът на Цвети). Децата ни са на почти еднаква възраст и с много сходен темперамент. Често се събираме за разходки и приключения заедно и така съвсем спонтанно се роди идеята за наш общ проект. Цвети има блог за книги kinderlist, в който с помощта на ръчен труд и голямо въображение декорира и разказва за историите в книгите. Студио ДНК е лично хрумване, чрез което се опитваме да съчетаем професионалните си интереси с най-съкровените лични моменти с нашите семейства. Студио ДНК е провокация и към Вас – предлагаме Ви да поставите вашите собствени сюжети в нашия визуален свят.


 


Джунглата


 

Домовете ни са истинска джунгла. Понякога се опитваме да влезем в ролята на звероукротители - да овладеем растящия безпорядък и да залъжем децата с тихи игри. Друг път ѝ се отдаваме напълно. Прикриваме купчините мръсни дрехи с огромни декори и ставаме на годините на децата.


Така, една събота, след доста безсънни нощи на изрязване лепене и напасване, Цвети ни покани на гости с Ния. Децата бяха във възторг от голямата стена и листата. Нямаше нужда да ги подканваме да се развихрят. Благодарение на дървените карачки на GOKI и фотоапаратите на JANOD успяха да влязат напълно в ролята на изследователи в Джунглата. Жаждата им за приключения пък беше утолена с шишетата на Baby Nova. С биберон на същата марка дори и Пирина (малката сестричка на Кай) успя да се включи в игрите на "големите".














121 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page